Podotherapie Hoofddorp

Podotherapie Hoofddorp

Sportpodotherapie Hoensbroek

Podotherapie Hoofddorp

Podotherapie Hoofddorp
Hoofdweg Oostzijde 706
2132 BV Hoofddorp

Routebeschrijving
Podotherapie Hoofddorp is gelegen aan de Hoofdweg Oostzijde 706. Deze locatie is vanuit alle richtingen goed bereikbaar. Er is een bushalte recht voor de deur.

Omschrijving van het pand

Podotherapie Hermanns Hoofddorp is gevestigd onder de huisartsenpraktijk De Graaf. Op hetzelfde adres is ook Fysiotherapie Hoofddorp aanwezig.

Andere inpandige disciplines
Huisartsen en praktijkondersteuners, fysiotherapeuten.

Samenwerking met andere disciplines op de locatie
Samenwerking vindt plaats met fysiotherapeuten. Indien nodig kan ook de huisarts worden geraadpleegd.

Gezamenlijk spreekuur
N.v.t.

Parkeren
Parkeergelegenheid is aanwezig bij de praktijk. 

Overige opmerkingen
N.v.t.

Locaties in de buurt
Beverwijk, Amsterdam Amstelkwartier, Amsterdam Keizersgracht, Amsterdam Fysio, Amsterdam IJburg.

Meer over ons
Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.