Podotherapie Horst

Podotherapie Horst

Sportpodotherapie Horst

Podotherapie Horst

Podotherapie Horst
Westsingel 98
5961 DH, Horst

Routebeschrijving

Podotherapie Horst is gevestigd in Het Zorghoes aan de Westsingel 98. De praktijk zit in het pand wat vastzit aan Het Zorghoes, op de 2e etage. Wanneer u vanaf de snelweg komt kunt u de volgende route nemen:

Afslag Horst Noord
Ga onderaan de afslag rechtsaf en volg de weg tot aan de rotonde. Neem de eerste afslag rechtsaf (Meterikseweg). Neem op de volgende rotonde de 2e afslag (linksaf) richting de Westsingel. Blijf de weg volgen, het Zorghoes ligt aan uw rechterkant.

Afslag Horst
Ga onderaan de afslag linksaf en volg de weg tot aan de rotonde. Neem de 2e afslag (rechtdoor). Neem bij de volgende rotonde de eerste afslag (rechts). U rijdt nu op de Westsingel. Het Zorghoes ligt na ~400m aan uw linkerkant.
 

Omschrijving van het pand
De praktijk zit inpandig bij in Het Zorghoes. Hier kunt u terecht voor verschillende soorten zorgverlening.

Andere inpandige disciplines
Huisarts, logopedie, verloskundigen, psychologie, fysiotherapie, cesartherapie.

Samenwerking met andere disciplines op de locatie
Huisarts, fysiotherapie

Gezamenlijk spreekuur
N.v.t.

Parkeren
Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid naast het pand.

Overige opmerkingen

N.v.t.

Locaties in de buurt
Grubbenvorst, Maasbree, Meerlo, Sevenum, Venray

Meer over ons
Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetes, sport, reuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.