Podotherapie Horst

Podotherapie Horst

Sportpodotherapie Horst

Podotherapie Horst

Podotherapie Horst
Herstraat 20
5961 GJ, Horst

Routebeschrijving
Vanuit John’s Foodstore gezien rijdt u rechtdoor in zuidelijke richting (eenrichtingsverkeer). Na +/- 100 meter ligt de praktijk aan uw linkerzijde, schuin tegenover de St. Josephkapel.

Vanuit zwembad De Berkel gezien rijdt u in westelijke richting de Linnenstraat door. Bij de kruising slaat u rechtsaf de Kranestraat in. Sla vervolgens de tweede straat rechtsaf op de St. Josephstraat en vervolgens de eerste straat rechts. De praktijk bevindt zich na +/- 50 meter aan uw linkerzijde.”

Omschrijving van het pand
Dit is de hoofdvestiging van Podotherapie Hermanns. Het pand is een geel gebouw van drie etages en is duidelijk herkenbaar aan het logo van Podotherapie Hermanns.”

Andere inpandige disciplines
N.v.t.

Samenwerking met andere disciplines op de locatie
N.v.t.

Gezamenlijk spreekuur
N.v.t.

Parkeren
Parkeren kan voor de praktijk, bij het Gashoes of op de St. Josephstraat.
Tegenover het pand ligt een appartementencomplex met parkeerplaatsen. Hier mag niet op geparkeerd worden.

Overige opmerkingen

Op deze locatie maken we gebruik van echografie en van Highspeed camera.

Locaties in de buurt
Grubbenvorst, Maasbree, Meerlo, Sevenum, Venray

Meer over ons
Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetes, sport, reuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 077 397 1318. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.