Podotherapie Horst Nieuw Huys

Podotherapie Horst Nieuw Huys

Podotherapie Hermanns Horst Nieuw Huys
Huisartsenmaatschap Nieuw Huys
Americaanseweg 35
5961 GN Horst

Routebeschrijving
Neem vanaf het Zorghoes de rotonde naar links richting de Americaanseweg, uw locatie bevindt zich aan de linkerkant.

Parkeren
U kunt op het aanliggende parkeerterrein van huisartsenpraktijk Nieuw Huys gratis parkeren.

Locaties in de buurt
Horst Westsingel, Sevenum, Meerlo

Omschrijving van het pand
Podotherapie Hermanns Horst Nieuw Huys is gevestigd in het pand van huisartsenpraktijk Nieuw Huys. Meld je bij de balie van de huisartsen op de begane grond, hierna wordt je doorgestuurd naar de wachtkamer op de eerste verdieping. De podotherapeut komt u in de wachtkamer ophalen.

Andere inpandige disciplines
Huisarts

Overige opmerkingen
Deze locatie is rolstoel toegankelijk.

Meer over ons
Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetes, sport, reuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.