Podotherapie Hulst

Podotherapie Hulst

Sportpodotherapie Hulst

Podotherapie Hulst

Podotherapie Hulst
Oude Zoutdijk 4
4561 HP, Hulst

Routebeschrijving
Rij vanuit voetbalclub HVV ’24 in zuidelijke richting, richting Zandstraat. Sla de eerste afslag rechtsaf richting Zandstraat en vervolgens na 430 meter rechtsaf richting Glacisweg. Sla de tweede straat rechtsaf richting Tivoliweg. Na 500 meter ligt de praktijk aan de rechterzijde.

Omschrijving van het pand
Podotherapie Hulst is gelegen in het pand van Sportcentrum Delta, naast het tankstation van Firezone.

Andere inpandige disciplines
Fysiotherapie (manueel, lymfe), osteopaat.

Samenwerking met andere disciplines op de locatie
Met verschillende disciplines, met als specialisme sport.

Gezamenlijk spreekuur
N.v.t.

Parkeren
Parkeren kan bij de zij-ingang van Sportcentrum Delta aan de straatzijde (niet de hoofdingang).

Overige opmerkingen
De behandelkamer ligt bij binnenkomst aan de rechterzijde.

Locaties in de buurt
BreskensKloosterzande Terneuzen

Meer over ons
Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.