Podotherapie Ittervoort

Podotherapie Ittervoort

Podotherapie Ittervoort

Podotherapie Ittervoort
Leliestraat 4
6014 AN  Ittervoort

Routebeschrijving
Podotherapie Hermanns Ittervoort is gelegen nabij de tennisvelden en speeltuin aan de Leliestraat. Vanaf de kerk in het centrum in Ittervoort gaat u rechtsaf de Brigittastraat in, in noordelijke richting, richting Hunsel. Vervolgens neemt u de 3e afslag rechts richting de Leliestraat. De podotherapie praktijk bevindt zich na ~150m aan de rechterkant.

Omschrijving van het pand
Podotherapie Hermanns Geldermalsen is gevestigd in het pand van Huisartsenpunt Ittervoort. Deze locatie is uitstekend per openbaar vervoer (bushalte voor de deur).

Andere inpandige disciplines
Huisartsen en praktijkondersteuners, apotheek.

Samenwerking met andere disciplines op de locatie
N.v.t.

Gezamenlijk spreekuur
N.v.t.

Parkeren
Er is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid beschikbaar op het terrein en in de straat.

Overige opmerkingen

N.v.t.

Locaties in de buurt
Roermond DonderbergRoermond RoosendaelStramproySusteren

Meer over ons
Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetes, sport, reuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.