Podotherapie Kessel

Podotherapie Kessel

Sportpodotherapie Kessel

Podotherapie Kessel

Podotherapie Kessel
Kerkplein 6
5995 BA, Kessel

Routebeschrijving
Rij vanuit de Tennisvereniging linksaf de Karel Appelstraat door. De praktijk ligt na +/- 100 meter aan uw rechterzijde.

Vanaf Basisschool de Merwijck rijdt u rechtsaf de Keverbergstraat in, deze weg gaat over in de Gelrestraat. Bij de kruising gaat u rechtsaf de Mariastraat op, de eerste afslag links de Graafschap Kesselstraat op Ga vervolgens de eerste straat rechts (Schijfweg-Zuid), eerste links (Frans Halsstraat) en dan weer de eerste straat rechts. De praktijk ligt na +/- 50 meter aan uw linkerzijde.

Omschrijving van het pand
Podotherapie Kessel is gelegen in het gebouw van Schoonheidssalon Sabrina.

Andere inpandige disciplines
Medisch pedicure.

Samenwerking met andere disciplines op de locatie
Medisch pedicure.

Gezamenlijk spreekuur
N.v.t.

Parkeren
Parkeren kan voor de praktijk.

Overige opmerkingen
N.v.t.

Locaties in de buurt
BaarloBlerickKesselMaasbreeMeijelPanningenRoermondSevenumSwalmenTegelenVenlo NoordVenlo OostVenlo Zuid EmmastraatVenlo Zuid Tegelseweg

Meer over ons
Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.