Podotherapie Landgraaf

Podotherapie Landgraaf

Sportpodotherapie Landgraaf

Podotherapie Landgraaf

Podotherapie Landgraaf
Hereweg 4
6373 VJ, Landgraaf

Routebeschrijving
Indien u voor de Onze-Lieve-Vrouw Hulp der Christenenkerk staat, ga in zuidelijke richting op de Heigank. Sla rechtsaf de Hereweg op, na 50 meter ziet u de praktijk aan uw rechterzijde.

Vanuit basisschool ´t Valder gaat u in noordelijke richting over de Belvauer. Sla de eerste weg rechtsaf en na 430 meter linksaf de Heigank op. Sla na 20 meter linksaf richting Hereweg. Na 35 meter ligt de praktijk aan uw rechterzijde.

Omschrijving van het pand
Podotherapie Landgraaf is gelegen in het Chiropractie Rugcentrum Landgraaf.

Andere inpandige disciplines
Chiropractie, fysiotherapie, kinderfysiotherapie, kinesitherapie, shockwave, oedeemtherapie.

Samenwerking met andere disciplines op de locatie
Chiropractie, fysiotherapie en kinderfysiotherapie.

Gezamenlijk spreekuur
N.v.t.

Parkeren
Parkeren kan voor de praktijk op de parkeerplaatsen.

Overige opmerkingen
N.v.t.

Locaties in de buurt
BrunssumHeerlenHoensbroekKerkrade CentrumKerkrade WestVoerendaal

Meer over ons
Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.