Podotherapie Leiden

Podotherapie Leiden

Sportpodotherapie Landgraaf

Podotherapie Leiden

Podotherapie Leiden
Rijnsburgerweg 10
2333 AA  Leiden

Routebeschrijving

Volg de borden naar het LUMC, u vindt ons in het Poortgebouw (navigatieadres Albinusdreef), tegenover de hoofdingang van het LUMC.

Openbaar vervoer

Vanaf Leiden Centraal treinstation kunt u lopen naar Livit. Looptijd 2 minuten

Bij binnenkomst neemt u ingang Zuid. De spreekkamer bevindt zich rechts aan het einde van het gangpad, kamer 0.18.

Omschrijving van het pand
Podotherapie Leiden is gelegen in het Poortgebouw nabij het LUMC.

Andere inpandige disciplines
Huisartsen en praktijkondersteuners

Gezamenlijk spreekuur
N.v.t.

Parkeren
U kunt parkeren rondom het Poortgebouw (alleen met bankpas).

Overige opmerkingen
N.v.t.

Locaties in de buurt
Den Haag, Den Haag Healthcare, Den Haag Calandria, Den Haag Westerpoli.

Meer over ons
Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.