Podotherapie Lisse

Podotherapie Lisse

Sportpodotherapie Landgraaf

Podotherapie Lisse

Nassaustraat 31 a
2161 RJ Lisse

Routebeschrijving

Komend vanaf de N208, neem de afslag richting Keukenhofdreef richting centrum. Neem vervolgens de 2e afslag op de rotonde (rechtdoor) naar de Nassaustraat. De praktijk bevindt zich aan de linkerkant bij Medisch Centrum Lisse.

Omschrijving van het pand
Podotherapie Hermanns zit inpandig bij Medisch Centrum Lisse. U kunt bij binnenkomst plaatsnemen in de wachtkamer bij de ingang, de podotherapeut zal u hier ophalen.

Andere inpandige disciplines
Fysiotherapie

Gezamenlijk spreekuur
N.v.t.

Parkeren
Er is beperkt parkeerruimte voor de deur.

Overige opmerkingen
N.v.t.

Locaties in de buurt
Haarlem, Hoofddorp, Leiden, Noordwijk

Meer over ons
Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.