Podotherapie Maastricht Brusselsepoort

Podotherapie Maastricht Brusselsepoort

Podotherapie Hermanns Maastricht Brusselsepoort          
Inpandig bij Gezondheidscentrum De Fronten
Victor de Stuersstraat 15
6217 KP Maastricht

Routebeschrijving

Rijd vanaf de Jumbo op het winkelcentrum Brusselse Poort richting de Eenhoornstraat en sla linksaf. Vervolgens sla weer linksaf op de Dokter Bakstraat, ga bij het eerstvolgende stoplicht naar rechts. Ga op de rotonde naar links richting de Sint Annalaan. Ga de volgende rotonde helemaal rond om weer terug te keren naar de Sint Annalaan en neem vervolgens de eerste weg naar rechts richting de Victor de Struersstraat. Uw bestemming bevind zich na 140 meter aan de rechterkant op nummer 15.

Parkeren
Voor de praktijk en in de Victor de Stuersstraat zijn parkeerplaatsen.

Locaties in de buurt
Maastricht Scharn, Maastricht Heer, Maastricht Medisch Centrum Annadal.

Omschrijving van het pand
De praktijk zit inpandig bij Gezondheidscentrum De Fronten. Hier zijn we gevestigd op de eerste etage, er is een lift aanwezig. Neem plaats in de wachtkamer, de podotherapeut komt u hier ophalen.

Andere inpandige disciplines
Huisarts

Meer over ons
Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.