Podotherapie Maastricht Scharn

Podotherapie Maastricht Scharn

Podotherapie Maastricht Scharn

Podotherapie Maastricht Scharn
Vijverdalseweg 4
6226 NB, Maastricht

Routebeschrijving

Wanneer u de oude A2 volgt over de Groene Loper, komt u bij een rotonde met daarop een beeld. Neem de afslag in oostelijke richting (Scharnerweg). Deze weg loopt over in de Bergerstraat. Vervolgens gaat u na het tankstation op de rotonde rechtsaf de Vijverdalseweg op. Het pand bevindt zich na 100m aan de rechterzijde (Zorgpark Scharn).

Omschrijving van het pand
Podotherapie Maastricht Oost is gelegen in Zorgpark Scharn.

Andere inpandige disciplines
Huisartsen en praktijkondersteuners.

Samenwerking met andere disciplines op de locatie
Huisartsen, fysiotherapie.

Gezamenlijk spreekuur
N.v.t.

Parkeren
Bij het Zorgpark Scharn is ruim voldoende parkeerplaats aanwezig.

Overige opmerkingen
N.v.t.

Locaties in de buurt
Maastricht-WestMaastricht-OostMeerssenMargratenValkenburg.

Meer over ons
Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.