Podotherapie Maastricht West

Podotherapie Maastricht West

Sportpodotherapie Maastricht West

Podotherapie Maastricht West

Podotherapie Maastricht West (Buitenwijk West)
Brouwersweg 100
6216 EG, Maastricht

Routebeschrijving
Vanuit het winkelcentrum Brusselsepoort de Mercatorplein volgen tot aan de rotonde. Neem de derde afslag op de rotonde richting Porseleinstraat. Na 470 meter neem de tweede afslag op de rotonde richting Beeldsnijdersdreef. Sla na 400 meter linksaf richting Elisabeth Gruytersstraat Na 120 meter sla rechtsaf richting Kochstraat, uw bestemming bevindt zich aan de rechterkant.

Vanuit Maastricht Oost rijdt u de N278 op en rijdt u de Maas over. Na +/-1,5 kilometer neemt u de derde afslag op de rotonde naar de Tongerseweg. Sla na 500 meter rechtsaf richting Ruttensingel. Sla na 500 meter linksaf richting Brouwersweg, vervolgens na 600 meter sla rechtsaf richting Elisabeth Gruytersstraat. Na 120 meter sla rechtsaf richting Kochstraat, uw bestemming bevindt zich aan de rechterkant.

Omschrijving van het pand
Podotherapie Maastricht West is gelegen in het Medisch Centrum Annadal (oude ziekenhuis van Maastricht). Neem de hoofdingang en volg “Zone 5 Smeet Loopcomfort”.

Andere inpandige disciplines
Cardiologie, Dermatologie, Orthopedie, Diabetes, Endoscopie, Diagnostisch centrum geriatrische somatiek.

Samenwerking met andere disciplines op de locatie
Smeets Loopcomfort (Orthopedie).

Gezamenlijk spreekuur
Smeets Loopcomfort (Orthopedie).

Parkeren
Parkeren op de parkeerplaats van Medisch Centrum Annadal is mogelijk. Na het consult krijgt u van ons gratis een uitrijkaartje mee.

Locaties in de buurt
ElslooGeleenGulpenMaastricht OostMaastricht WestMargratenMeerssenSteinValkenburg

Meer over ons
Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.