Podotherapie Margraten

Podotherapie Margraten

Sportpodotherapie Margraten

Podotherapie Margraten

Podotherapie Margraten
Eijkerstraat 19
6269 BL, Margraten

Routebeschrijving
Vanuit het Gemeentekantoor buigt u rechts het Amerikaplein op. Ga met de bocht mee naar rechts, na 200 meter bevindt
de praktijk zich aan uw linkerzijde.

Wanneer men vanuit Maastricht over de Rijksweg rijdt, keert men bij het verkeerslicht in Margraten linksaf. Wanneer men aan de rechterkant het grote witte stadskantoor ziet, is het nog maar enkele meters verder en ziet men het nieuwe appartementencomplex “”Récidence Mergroate”” aan de linker zijde liggen. De praktijk bevindt zich in de kelder van het pand. ”

Omschrijving van het pand
Podotherapie Margraten is gelegen in het appartementencomplex “Résidence Mergroate”. Dit is een wit gebouw van vier verdiepingen.

Andere inpandige disciplines
Fysiotherapie, sportfysiotherapie, manuele therapie en kinderfysiotherapie.

Samenwerking met andere disciplines op de locatie
Fysiotherapie, sportfysiotherapie, manuele therapie en kinderfysiotherapie.

Gezamenlijk spreekuur
Bij twijfel of vragen wordt de fysiotherapeut is een multidisciplinair overleg mogelijk.

Parkeren
Achter het pand is een parkeerplaats. Om binnen te komen dient u op de bel drukken van het appartementencomplex (Fysiotherapie), waarnaar u met de lift naar de kelder kunt gaan en de wachtkamer bereiken. Er is tevens voldoende parkeergelegenheid aan de Eijkerstraat en Van Eynattenstraat.”

Overige opmerkingen
N.v.t.

Locaties in de buurt
GulpenMaastricht OostMaastricht WestMeerssenValkenburgVoerendaal

Meer over ons
Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.