Podotherapie Meijel

Podotherapie Meijel

Sportpodotherapie Meijel

Podotherapie Meijel

Podotherapie Meijel
Pastoor Frischestraat 23
5768 CH, Meijel

Routebeschrijving
Rij vanuit de Sint Nicolaaskerk in westelijke richting over het Raadhuisplein. Neem de eerste afslag linksaf richting Jan Truijenstraat en vervolgens de tweede afslag rechts op de Pastoor Frischestraat. Na 280 meter ligt de praktijk ligt aan uw rechterzijde.

Omschrijving van het pand
Podotherapie Meijel is gelegen in het pand van Fysio Centrum Meijel.

Andere inpandige disciplines
N.v.t.

Samenwerking met andere disciplines op de locatie
Fysiotherapie.

Gezamenlijk spreekuur
Fysiotherapie.

Parkeren
Parkeren kan voor de praktijk in de straat.

Overige opmerkingen
N.v.t.

Locaties in de buurt
AstenBaarloBudelDeurne NoordDeurne ZuidKesselMaasbreeNederweertPanningenSevenumSomeren

Meer over ons
Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.