Podotherapie Middelburg

Podotherapie Middelburg

Sportpodotherapie Middelburg

Podotherapie Middelburg

Podotherapie Middelburg (Buurtschap Dauwendaele)
Roozenburglaan 16
4337 JH, Middelburg

Routebeschrijving

Rij vanuit Crematorium Middelburg in noordelijke richting, over de Westelijke Oude Havendijk. Sla na 360 meter linksaf richting Kruitmolenlaan en buig na 190 meter links af bij Kruitmolenlaan. Na 360 meter sla rechtsaf richting Dolfijnstraat en vervolgens de tweede straat rechtsaf richting Roozenburglaan. De Praktijk is op nummer 89 aan de linker zijde.

U kunt door de  hoofdingang naar binnen gaan  en plaatsnemen in de wachtruimte bij de receptie van Intervence. Wij komen u dan halen

Omschrijving van het pand

Podotherapie Middelburg is gelegen in  het gebouw van Intervence.

Andere inpandige disciplines

n.v.t..

Samenwerking met andere disciplines op de locatie

n.v.t.

Gezamenlijk spreekuur

N.v.t.

Parkeren

Parkeren kan in de wegen rondom de praktijk.

Overige opmerkingen

Op deze locatie maken wij gebruik van echografie.

Locaties in de buurt

Breskens, Burgh-HaamstedeGoesHeinkenszandVlissingen

Meer over ons

Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.