Podotherapie Nederweert

Podotherapie Nederweert

Sportpodotherapie Nederweert

Podotherapie Nederweert

Podotherapie Nederweert
Loverstraat 6
6031 VD, Nederweert

Routebeschrijving
Rij vanuit de Sint Lambertuskerk in westelijke richting over de Burgemeester Greijmansstraat. Neem de tweede afslag links over de Loverstraat. Na 300 meter ligt praktijk aan de linkerzijde.

Parkeren
Parkeren kan voor de praktijk op de parkeerplaatsen.

Omschrijving van het pand
Podotherapie Nederweert is gelegen in Gezondheidscentrum Nederweert. Dit is bij de huisartsenpraktijk van Hendricks & Adriaens.

Andere inpandige disciplines
Huisartsen, psycholoog, diëtist en een orthopedisch schoenmaker Vigo.

Samenwerking met andere disciplines op de locatie
We werken onder andere samen met huisartsen, psycholoog, diëtist en orthopedisch schoenmaker Vigo.

Locaties in de buurt
AstenBudelMeijelSomerenStramproyWeert

Meer over ons
Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.