Podotherapie Nijkerk

Podotherapie Nijkerk

Podotherapie Hermanns Nijkerk
Inpandig bij Fortius Fysiotherapie
Rijstegoed 2
3863 BZ Nijkerk

Routebeschrijving
Rijd vanaf de Intratuin in Nijkerk op Het Spaanse Leger richting de Jan Tijmensteeg en sla hier 2x linksaf richting de Jan Tijmensteeg. Sla na 600 meter linksaf richting de Barneveldseweg/N301. Sla na 290 meter linksaf naar de Nobellaan en neem vervolgens op de rotonde de 1ste afslag naar de Willem van Harselaan. Na 150 meter sla wederom linksaf naar de Rijstegoed. Rijd voorbij de woonwijken en sla rechtsaf om op de Rijstegoed te blijven, je bestemming bevindt zich aan de rechterkant op nummer 2 (naast de school).

Parkeren
Er is een grote parkeerplaats bij de praktijk.

Locaties in de buurt
Nijkerkerveen

Omschrijving van het pand
Podotherapie Hermanns is gevestigd in het pand van Fortius Fysiotherapie. U kunt in de wachtkamer plaatsnemen, uw podotherapeut komt u hier ophalen.

Andere inpandige disciplines
Fysiotherapie, manuele therapie, sportfysiotherapie, dry needling

Meer over ons
Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.