Podotherapie Nijkerkerveen

Podotherapie Nijkerkerveen

Podotherapie Hermanns Nijkerkveen
Inpandig bij Huisartsenpraktijk Nijkerkerveen
Westerveenstraat 48
3864 EN Nijkerkerveen

Routebeschrijving
Rijd vanaf het sportpark van Veensche Boys richting sporthal De Baggelaar. Nadat u de sporthal voorbij bent gereden bevind uw locatie zich op nummer 48 bij Huisartsenpraktijk Nijkerkerveen.

Parkeren
U kunt in de Westerveenstraat langs de weg parkeren.

Locaties in de buurt
Nijkerk

Omschrijving van het pand
Podotherapie Hermanns is gevestigd in het pand van huisartsenpraktijk Nijkerkerveen. Loop aan de rechterkant van de muur het pad in, u kunt vervolgens aan de linkerkant het pand betreden. Hier kunt u in de wachtkamer gaan zitten, uw podotherapeut komt u hier halen.

Andere inpandige disciplines
Huisarts, apotheek, fysiotherapie, verloskunde, psychologie, diëtiste, logopedie, thuiszorg

Meer over ons
Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.