Podotherapie Noordwijk

Podotherapie Noordwijk

Sportpodotherapie Nederweert

Podotherapie Noordwijk

Podotherapie Noordwijk
HH Geestweg 28
2201 JS Noordwijk

Routebeschrijving
Wanneer u vanaf Voorhout komt over de N444 en u steekt de Nieuwe Vaart over, ga linksaf op de kruising (Gooweg). Neem vervolgens de eerste afslag rechts op de rotonde naar de Schiestraat. Blijf de weg volgen, deze loopt snel over in de HH Geestweg. Het pand van Podotherapie Hermanns bevindt zich aan de rechterkant, bij Huisartsenpraktijk Atrium.

Parkeren
Parkeren kan voor de praktijk op de parkeerplaatsen.

Omschrijving van het pand
Podotherapie Noordwijk is gelegen bij Huisartsenpraktijk Atrium.

Andere inpandige disciplines
Huisartsen en praktijkondersteuners.

Samenwerking met andere disciplines op de locatie
We werken onder andere samen met huisartsen.

Locaties in de buurt
Beverwijk en Hoofddorp.

Meer over ons
Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.