Podotherapie Oss

Podotherapie Oss

Routebeschrijving

Wanneer u vanaf de John F. Kennedybaan de Leygraaf opdraait, neemt u de tweede afslag linksaf naar de Braakstraat. Neem vervolgens de eerste weg links en u komt aan op de Opaalweg, waarbij u aan de linkerkant uw bestemming ziet.

Parkeren

Parkeren kan op de parkeerplaatsen voor de huisartsenpraktijk Ussen.

Locaties in de buurt

Den BoschGeldermalsenSchijndelCuijk.

Omschrijving van het pand

Podotherapie Oss is gevestigd in het pand van Huisartsenpraktijk Ussen. Deze ligt tegenover Medifit en Apotheek Ussen.

Andere inpandige disciplines

Huisartsen.

Overige opmerkingen

Wij bevinden ons op de 1e verdieping, welke te bereiken is via trap of traplift. U kunt plaatsnemen in de wachtkamer, de podotherapeut zal u hier ophalen.

Sportpodotherapie Oss

Podotherapie Oss

Podotherapie Oss
Opaalweg 192
5345 SC Oss

Routebeschrijving Podotherapie Oss

Omschrijving van het pand

Podotherapie Oss.

Andere inpandige disciplines

Huisartsen.

Samenwerking met andere disciplines op de locatie

Huisartsen en praktijkondersteuners, fysiotherapie.

Gezamenlijk spreekuur

N.v.t.

Parkeren

Parkeren kan voor de praktijk of op de parkeerplaatsen bij de basisschool.

Overige opmerkingen

Op deze locatie maken wij gebruik van echografie. U kunt plaats nemen in de wachtkamer in de apotheek.

Locaties in de buurt

Den Bosch, Schijndel

Meer over ons

Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek