Podotherapie Overloon

Podotherapie Overloon

Sportpodotherapie Overloon

Podotherapie Overloon

Podotherapie Overloon
Baansestraat 6C
5825 BX, Overloon

Routebeschrijving
Rij vanuit de H. Theobaldus kerk in noordelijke richting over het 14 Oktoberplein en sla linksaf richting 14 Oktoberplein. Na 55 meter sla linksaf richting Engelseweg en vervolgens de eerste straat rechtsaf richting Irenestraat. Sla de tweede straat rechtsaf richting Baansestraat. Na 85 meter bevindt de praktijk zich aan de rechterkant.

Omschrijving van het pand
Podotherapie Overloon is gelegen in Gezondheidscentrum D’n Bond in Overloon.

Andere inpandige disciplines
Huisartsen, fysiotherapie, diëtist, psychologie, thuiszorg, buurtzorg, verloskundigen, GGD.

Samenwerking met andere disciplines op de locatie
Huisartsen, fysiotherapie.

Gezamenlijk spreekuur
N.v.t.

Parkeren
Parkeren kan tegenover de praktijk.

Overige opmerkingen
U kunt plaatsnemen in de wachtkamer bij de huisartsen.

Locaties in de buurt
BoxmeerCuijkDeurne NoordDeurne ZuidHorstMeerloSint AnthonisVenray

Meer over ons
Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.