Podotherapie Pijnacker

Podotherapie Pijnacker

Podotherapie Hermanns Pijnacker
Inpandig bij Gezondheidscentrum de Kroon
Floralaan 6
2643 HC Pijnacker

Routebeschrijving
Rijd vanaf de Octantschool Ackerweide op de Gantellaan en sla af richting de Hoylede. Sla na 450 meter rechtsaf naar de Parklaan, neem op de rotonde de 3e afslag naar de Klapwijkseweg.

Neem op de rotonde de 1ste afslag naar de Hofpleintunnel. Ga onder het viaduct door en sla rechtsaf naar de Floralaan. Neem de eerste weg naar rechts zodat u hier uw auto meteen kunt parkeren. Uw bestemming bevindt zich bij Gezondheidscentrum de Kroon, dit ziet u vanaf de parkeerplaats.

Parkeren
Er is een grote parkeerplaats bij het pand.

Locaties in de buurt
Delft

Omschrijving van het pand
Podotherapie Hermanns is gevestigd in het pand van Gezondheidscentrum de Kroon. U kunt aan de linkerkant na de apotheek plaatsnemen in de wachtkamer, uw podotherapeut komt u hier halen.

Andere inpandige disciplines
Fysiotherapie, manuele therapie

Meer over ons
Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.