Podotherapie Rijen

Podotherapie Rijen

Sportpodotherapie Panningen

Podotherapie Rijen

Podotherapie Rijen
Pieter Breughelhof 2
5121 EW Rijen

Routebeschrijving
Komend vanaf de N282, neem de afslag naar de Europalaan. Sla vervolgens vóór de Toyota-dealer linksaf naar de Parallelweg. Blijf deze weg volgen langs het spoor en ga vervolgens rechtsaf naar de Stationsstraat. Steek het kruispunt over en volg de weg verder, totdat net voorbij de eerstvolgende straat links onze podotherapiepraktijk aan de linkerkant van de weg ligt.

Omschrijving van het pand
Podotherapie Hermanns zit inpandig bij Het Centrum Fysiotherapie en Manueel Therapie. U kunt bij binnenkomst plaatsnemen in de wachtkamer bij de ingang, de podotherapeut zal u hier ophalen.

Andere inpandige disciplines
Fysiotherapeuten en manueel therapeuten.

Parkeren
Iets verderop in de straat zijn parkeerplaatsen.

Overige opmerkingen
Na binnenkomst kunt u direct in de wachtruimte plaats nemen.

Locaties in de buurt
Breda NAC, Breda Ginnekenweg, Breda Noord, Breda Noord-West, Breda West, Breda Zuid-Oost, Tilburg-Noord, Tilburg Oud-Zuid, Tilburg Horus.

Meer over ons
Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.