Podotherapie Roermond

Podotherapie Roermond

Sportpodotherapie Roermond

Podotherapie Roermond

Podotherapie Roermond (Buurtschap Donderberg)
Gershwinstraat 4
6044 VC, Roermond

Routebeschrijving
Rij vanuit het Laurentiusziekenhuis in Noordelijke richting op de Monseigneur Driessenstraat. Neem na 1,1 kilometer de eerste afslag op de rotonde richting Neptunusstraat. Sla na 1 kilometer linksaf richting Beethovenstraat. Sla de eerste weg linksaf richting Haydnstraat en sla daarna de tweede weg rechtsaf richting Gershwinstraat. Na 100 meter bevindt zich de praktijk aan de rechterkant.

Omschrijving van het pand
Podotherapie Roermond is gelegen in de wijk Donderberg, in het nieuwbouwcomplex “Componisten Staete”.

Andere inpandige disciplines
Huisarts, fysiotherapie, ergotherapie, logopedie.

Samenwerking met andere disciplines op de locatie
Huisarts en praktijkondersteuning, fysiotherapie.

Gezamenlijk spreekuur
N.v.t.

Parkeren
Parkeren kan voor de praktijk in de parkeervakken.

Overige opmerkingen
Patiënten kunnen bij binnenkomst plaats nemen in de gezamenlijke wachtkamer van de huisarts en fysiotherapie.

Locaties in de buurt
KesselPanningenSwalmen

Meer over ons
Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.