Podotherapie Roosendaal

Podotherapie Roosendaal

Podotherapie Hermanns Roosendaal
Molenstraat 40
4701 JT Roosendaal   
Inpandig bij: Fysiotherapie Van der Wulp   

Telefoonnummer:          085 053 00 33

Routebeschrijving
Rijdt vanuit het gebouw van de gemeente Roosendaal richting bakkerij van de Bemd op de Dominestraat. Sla linksaf richting de Bloemenmarkt, deze loopt over in de Molenstraat. Uw bestemming bevind zich aan de rechterkant op nummer 40 bij de Fysio.

Parkeren
U kunt in de Molenstraat (beperkt) parkeren.

Locaties in de buurt
Bergen op Zoom, Rucphen, Etten-Leur

Omschrijving van het pand
Podotherapie Hermanns is gevestigd in het pand van Fysiotherapie F.R. van der Wulp. Neem bij binnenkomst plaats in de wachtkamer, de podotherapeut komt u hier halen.

Andere inpandige disciplines
Fysiotherapie

Meer over ons
Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.