Podotherapie Rotterdam Goudsesingel

Podotherapie Rotterdam Goudsesingel

Sportpodotherapie Goudsesingel

Podotherapie Rotterdam Goudsesingel

Goudsesingel 224-230
3011 KE, Rotterdam

Met de auto 

Vanuit Den Haag

Neem de A13/E19 richting Rotterdam/Rijswijk. Weg vervolgen op de A13/E19. Vervolg uw weg naar de Stadhoudersweg. Volg de weg schuin rechtsaf naar de Schiekade. Neem de derde afslag op het Hofplein naar de Pompenbrug. Houd rechts aan en rijd door op de Goudsesingel. Livit bevindt zich na 700 meter rechts van u.

Vanuit Utrecht

Ga de A12 op richting Den Haag. Houd rechts aan bij de splitsing, rijd door op de A20 en volg de borden Hoek van Holland/Rotterdam. Neem afslag 14 richting Rotterdam. Neem op de rotonde de derde afslag naar de Gordelbrug/Schieweg. Neem de derde afslag op het Hofplein naar de Pompenbrug. Houd rechts aan en rijd door op de Goudsesingel. Livit bevindt zich na 700 meter rechts van u.

Openbaar vervoer

Plan uw route via 9292.nl of bel 0900-9292

Beste optie

Neem de tram vanaf Rotterdam Centraal treinstation.
Tram 7 richting Oostplein
Uitstappen halte Meent

Looptijd 5 minuten

Loop in oostelijke richting over de Goudsesingel. Blijf de weg volgen. Na 400 meter vindt u Livit aan uw rechterzijde.

Andere optie

U kunt ook de metro nemen naar Oostplein.

Omschrijving van het pand

Hermanns Podotherapie  Rotterdam Goudsesingel bevind zich in het pand van Livit Orthopedie

Andere inpandige disciplines

N.v.t.

Samenwerking met andere disciplines op de locatie

Livit Orthopedie

Gezamenlijk spreekuur

N.v.t.

Parkeren

Parkeren kan in de directe omgeving. Houd rekening met betaald parkeren. Invalidenparkeerplaatsen zijn aanwezig.

Overige opmerkingen

N.v.t.

Locaties in de buurt

Den HaagRotterdam MaasstadRotterdam Zuid,  Spijkenisse

Meer over ons

Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.