Podotherapie Rotterdam Maasstad

Podotherapie Rotterdam Maasstad

Sportpodotherapie Rotterdam Maasstad

Podotherapie Rotterdam Maasstad

Maasstadweg 60
3079 DZ, Rotterdam
Kamer 3

Routebeschrijving

Met de auto

Neem op de A15 afslag 20 en volg de borden Barendrecht/IJsselmonde. Sla linksaf naar IJsselmonde Randweg (borden naar IJsselmonde). Sla linksaf naar de Gouderakstraat. Neem op de rotonde de tweede afslag en rij door op de Gouderakstraat. Sla na 90 meter rechtsaf naar de Stolwijkstraat. De Stolwijkstraat draait naar links en wordt de Benedenheulsweg.

Openbaar vervoer

Neem de NS sprinter richting Roosendaal. Stap uit op het station Rotterdam Lombardijen. Verlaat het station aan de kant van het Maasstad Ziekenhuis. Sla linksaf en loop over de Spinozalaan. Sla rechtsaf en loop over het voetpad. Blijf het voetpad en de weg om het Maasstad Ziekenhuis naar de ingang van de Zorgboulevard die u aan de andere kant van het gebouw aan uw rechterzijde vindt.

Andere opties; Tram 2 en 20 stoppen ook bij het Maasstad Ziekenhuis, evenals vele bussen.

Omschrijving van het pand

Hermanns Podotherapie Rotterdam Maasstad zit inpandig bij Livit Orthopedie in kamer 3. U kunt in de wachtkamer plaats nemen.

Andere inpandige disciplines

Livit Orthopedie.

Samenwerking met andere disciplines op de locatie

Livit Orthopedie.

Gezamenlijk spreekuur

N.v.t.

Parkeren

U kunt parkeren op het parkeerterrein of de borden naar de Spoedeisende Hulp volgen voor meer parkeergelegenheid. Houd rekening met betaald parkeren. Invalidenparkeerplaatsen kosteloos beschikbaar bij de hoofdingang of tegen betaling op de parkeerplaats of in de parkeergarage.

Overige opmerkingen

N.v.t.

Locaties in de buurt

Den Haag, Rotterdam GoudsesingelRotterdam ZuidSpijkenisse

Meer over ons

Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetes, sport, reuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.