Podotherapie Rotterdam Zuid

Podotherapie Rotterdam Zuid

Sportpodotherapie Rotterdam Zuid

Podotherapie Rotterdam Zuid

Strevelsweg 700
3083 AS, Rotterdam
Verzamelgebouw Zuid, 1e etage
Kamer 17

Routebeschrijving

Met de auto 

Vanuit Den Haag

Ga de A13 op richting Rotterdam/Rijswijk. Vervolg uw weg over A13 naar de Stadhouderskade. Volg de twee rechterrijstroken om rechtsaf te slaan naar de Statenweg. Vervolg uw weg naar de Statentunnel, de Hennegouwerlaan en de ‘s Gravendijkwal. Volg bij het Erasmus MC de twee rechterrijstroken naar Tarwewijk/Zuidplein. Rijd door de Maastunnel en vervolg uw weg over de Pleinweg. Volg de tweede rijstrook van rechts om rechtsaf te slaan naar de Strevelsweg.

Vanuit Utrecht

Ga de A12 op richting Rotterdam/Den Haag. Vervolg uw weg op de A12. Houd rechts aan bij de splitsing, rij door op de A20 en volg de borden Hoek van Holland/Rotterdam. Volg de twee rechterrijstroken bij het knooppunt Terbregseplein om de borden A16 richting Dordrecht/Ring Rotterdam (oost) te volgen. Vervolg uw weg op de A16. Volg de twee rechterrijstroken om afrit Kralingen te nemen richting Feijenoord/IJsselmonde. Houd links aan bij de splitsing om door te rijden in de richting van de Stadionweg. Vervolg uw weg op de Stadionweg. Neem op de rotonde de tweede afslag naar de Coen Moulijnweg. Vervolg uw weg naar de Bree en de Strevelsweg.

Openbaar vervoer

Neem metro van Rotterdam Centraal treinstation.
Metro D richting De Akkers.
Metro E richting Slinge en stap uit bij halte Zuidplein.
Neem hier bus 76 richting Keizerswaard en stap uit bij de bushalte Motorstraat. U kunt ook lopen vanaf het metrostation Zuidplein (+/- 10 min.).

Omschrijving van het pand

Hermanns Podotherapie Rotterdam Zuid bevind zich in het Verzamelgebouw Zuid. Ga via de trap of lift omhoog naar de 1e etage. Ga de automatische schuifdeuren door en neem plaats in de wachtkamer waar u tegenaan loopt. U wordt hier opgehaald door ons.

Let op! dit is niet in de Livit locatie op de Motorstraat maar een straat hier achter op de Strevelsweg 700 in het Verzamelgebouw.

Andere inpandige disciplines

N.v.t.

Samenwerking met andere disciplines op de locatie

N.v.t.

Gezamenlijk spreekuur

N.v.t.

Parkeren

Parkeren kan in de directe omgeving. Houd rekening met betaald parkeren. Invalidenparkeerplaatsen zijn aanwezig.

Overige opmerkingen

N.v.t.

Locaties in de buurt

Den Haag, Rotterdam GoudsesingelRotterdam MaasstadSpijkenisse

Meer over ons

Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetes, sport, reuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.