Podotherapie Rucphen

Podotherapie Rucphen

Sportpodotherapie Rotterdam Zuid

Podotherapie Rucphen

Podotherapie Rucphen
Het Huisartsenteam
Zundertseweg 3a
4715 CH  Rucphen

Routebeschrijving

Met de auto 

Vanaf de Raadhuisstraat in het centrum van Rucphen, volg de weg in oostelijke richting en sla rechtsaf richting de Zundertseweg. De podotherapie praktijk ligt aan uw linkerzijde.

Omschrijving van het pand

Wij zitten in het pand van Huisartsenteam Rucphen.

Andere inpandige disciplines

N.v.t.

Samenwerking met andere disciplines op de locatie

Huisartsen en praktijkondersteuners.

Gezamenlijk spreekuur

N.v.t.

Parkeren

Parkeren kan voor de deur.

Overige opmerkingen

N.v.t.

Locaties in de buurt

Bergen op Zoom, Etten-Leur.

 

Meer over ons

Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetes, sport, reuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.