Podotherapie Schijndel

Podotherapie Schijndel

Sportpodotherapie Schijndel

Podotherapie Schijndel

Podotherapie Schijndel,
Steeg 6
5482 WN, Schijndel

Routebeschrijving
Onze locatie bevind zich in het gebouw van Medisch Centrum Schijndel

Parkeren
Parkeren kan voor het gebouw.

Omschrijving van het pand
Podotherapie Schijndel is gelegen in het pand van Medisch Centrum Schijndel.

Andere inpandige disciplines
Fysiotherapie en sportschool.

Samenwerking met andere disciplines op de locatie
Fysiotherapie.

Overige opmerkingen
n.v.t.

 

Locaties in de buurt
 

Meer over ons
Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 077 397 1318. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.