Podotherapie Sittard Stadbroek

Podotherapie Sittard Stadbroek

Podotherapie Hermanns Sittard Stadbroek
Broeksittarderweg 154
6137BL Sittard

Routebeschrijving
Rijd vanaf de Lidl aan de Hemelsley richting de Tudderenderweg en ga het stoplicht rechtdoor. Sla na 350 meter rechtsaf richting de Broeksittarderweg (2de rechts na het stoplicht). Je bestemming bevind zich na 65 meter aan de rechterkant.                                                                                                                                                                                                                  

Parkeren
U kunt in de Broeksittarderweg aan de zeide van Houben Fysiotherapie parkeren. Parkeer niet bij de gele strepen, dit is niet toegestaan.

Locaties in de buurt
Sittard Sanderbout, Sittard Hoogveld

Omschrijving van het pand
Podotherapie Hermanns is gevestigd in het pand bij Houben Fysiotherapie. U kunt aan de voorzijde het gebouw ingaan om vervolgens in de wachtkamer plaats te nemen. Uw podotherapeut komt u hier halen.

Andere inpandige disciplines
Fysiotherapie, manuele therapie, ergotherapie

Meer over ons
Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.