Podotherapie Stein

Podotherapie Stein

Sportpodotherapie Stein

Podotherapie Stein

Podotherapie Stein
Kruisstraat 31
6171 GC Stein

Routebeschrijving
Rij vanuit het politiebureau in noordelijke richting over de Dross J van Kesselstraat. Sla linksaf richting Mauritsweg en buig links af bij Heerstraat Centrum. Na 100 meter sla rechtsaf richting Valderstraat en vervolgens na 280 meter linksaf richting Kruisstraat. Na 130 meter ligt de praktijk aan uw rechterzijde.

Omschrijving van het pand
Podotherapie Stein is gelegen in “Oud Stein” op de hoek van de Kelderstraat en de Kruisstraat (oude pand van de drogisterij). De praktijk is herkenbaar aan het logo van Podotherapie Hermanns.

Andere inpandige disciplines
N.v.t.

Samenwerking met andere disciplines op de locatie
N.v.t.

Gezamenlijk spreekuur
N.v.t.

Parkeren
Parkeren kan schuin tegenover de praktijk. Bij drukte kan men tevens parkeren in de zijstraten.

Overige opmerkingen
N.v.t.

Locaties in de buurt
BrunssumElslooGeleenHoensbroekMaastricht OostMaastricht WestMeerssenSusterenValkenburg

Meer over ons
Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.