Podotherapie Stiphout

Podotherapie Stiphout

Podotherapie Stiphout

Podotherapie Stiphout
Rootakkers 2a
5708 BA Stiphout

Routebeschrijving
Wanneer u uit de richting  van Helmond komt over de President Rooseveltlaan, volgt u deze weg (loopt over in de Dorpsstraat). Wanneer u aan de rechterzijde de Rabobank ziet, neemt u de volgende afslag rechtsaf naar de Van Der Weidenstraat. Aan het einde van de straat gaat u links (Wevestraat) en vervolgens meteen rechts (Rootakkers). De praktijk bevind zich aan de rechterkant. 

Omschrijving van het pand
Podotherapie Hermanns Stiphout is samen met Fysio Vlerken gevestigd onder één dak.

Andere inpandige disciplines
N.v.t.

Samenwerking met andere disciplines op de locatie
N.v.t.

Gezamenlijk spreekuur
N.v.t.

Parkeren
Er zijn gratis parkeerplaatsen beschikbaar voor het pand en in de straat.

Overige opmerkingen
N.v.t.

Locaties in de buurt
Geldrop, Gemert, Helmond-Noord, Helmond-Oost.

Meer over ons
Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.