Podotherapie Stramproy

Podotherapie Stramproy

Sportpodotherapie Stramproy

Podotherapie Stramproy

Podotherapie Stramproy
Amentstraat 17B
6039 RA, Stramproy

Routebeschrijving
Rij vanuit het centrum van Stramproy over de Julianastraat in noordelijke richting. Neem de tweede afslag op de rotonde richting Amentstraat. Na 500 meter bevindt de praktijk zich aan de linkerzijde.

Omschrijving van het pand
Podotherapie Stramproy is gelegen op bedrijventerrein Savelveld in Stramproy. De praktijk is inpandig in sportschool Relife Fitness, duidelijk herkenbaar aan de vlaggen.

Andere inpandige disciplines
Andere inpandige disciplines zijn fysiotherapeuten van FysioActive en sport instructeuren van de sportschool.

Samenwerking met andere disciplines op de locatie
Fysiotherapie Fysioactive en sportinstructeuren.

Gezamenlijk spreekuur
N.v.t.

Parkeren
Parkeren kan aan de voor- en achterkant van de praktijk.

Overige opmerkingen
N.v.t.

Locaties in de buurt
BudelNederweertSomerenWeert

Meer over ons
Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.