Podotherapie Susteren

Podotherapie Susteren

Sportpodotherapie Susteren

Podotherapie Susteren

Podotherapie Susteren
Oude Rijksweg Noord 5
6114 JA, Susteren

Routebeschrijving
Rij vanuit de Marktstraat in oostelijke richting naar de Feurthstraat. Na 160 meter sla linksaf richting Swentiboldstraat en vervolgens na 55 meter wederom linksaf richting Oude Rijksweg Noord. Na 100 meter bevindt zich de praktijk aan de rechterzijde.

Omschrijving van het pand
Podotherapie Susteren bevindt zich in huisartsen praktijk Feurtherpoort (Dr. Wijnhoven).

Andere inpandige disciplines
We zitten samen met de huisarts, psycholoog en diëtist onder één dak.

Samenwerking met andere disciplines op de locatie
Huisarts en praktijkondersteuner.

Gezamenlijk spreekuur
N.v.t.

Parkeren
Parkeren kan voor de praktijk.

Overige opmerkingen
N.v.t.

Locaties in de buurt
BrunssumElslooGeleenHoensbroek, NieuwstadtRoermondStein

Meer over ons
Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.