Podotherapie Swalmen

Podotherapie Swalmen

Sportpodotherapie Swalmen

Podotherapie Swalmen

Podotherapie Swalmen
Marktstraat 14
6071 JE, Swalmen

Routebeschrijving
Rij vanuit supermarkt Jan Linders in westelijke richting over Hoogstraat. Neem de eerste afslag linksaf op de Marktstraat. Na 20 meter bevindt zich de praktijk aan uw linkerzijde.

Omschrijving van het pand
Podotherapie Swalmen is gelegen in Huisartsenpraktijk Centrum Swalmen (Dr. Mulder en Dr. Harms).

Andere inpandige disciplines
Huisartsen, praktijk ondersteuner, fysiotherapie, logopedie, diëtist.

Samenwerking met andere disciplines op de locatie
Huisartsen, praktijk ondersteuner, fysiotherapie.

Gezamenlijk spreekuur
Met huisartsen en fysiotherapeuten.

Parkeren
Parkeren kan voor de praktijk.

Overige opmerkingen
De behandelkamer bevindt zich op de eerste verdieping, welke bereikbaar is via een trap. Indien u minder valide bent, geef dit dan aub aan zodat wij voor u een andere behandelkamer regelen kunnen.

Locaties in de buurt
BaarloKesselMaasbreePanningenRoermondTegelenVenlo Zuid EmmastraatVenlo Zuid Tegelseweg

Meer over ons
Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.