Podotherapie Tegelen

Podotherapie Tegelen

Sportpodotherapie Tegelen

Podotherapie Tegelen

Podotherapie Tegelen
Bongerdstraat 231
5931 NE, Tegelen

Routebeschrijving
Vanuit de voordeur van de St. Martinuskerk gezien gaat u linksaf de Grotestraat in en slaat u direct rechtsaf de Bongerdstraat in. Ga linksaf bij de T-splitsing en ga de eerste afslag links de parkeerplaats op. De praktijk ligt aan de rechterzijde.

Rij vanuit noordelijke richting de Venloseweg op en rijdt de Muntstraat in. Neem de eerste afslag rechts en dan weer meteen rechts. U rijdt dan de parkeerplaats van het gezondheidscentrum en verzorgingstehuis op. De praktijk ligt aan de rechterzijde.

Omschrijving van het pand
Podotherapie Tegelen is gelegen in de oude “Pannesjop”.

Andere inpandige disciplines
Huisartsen, fysiotherapeuten, oefentherapie, osteopaat, Proteion, psycholoog.

Samenwerking met andere disciplines op de locatie
Huisartsen, fysiotherapie, oefentherapie en osteopathie.

Gezamenlijk spreekuur
N.v.t.

Parkeren
Parkeren kan voor de praktijk.

Overige opmerkingen
Sla bij binnenkomst meteen linksaf. Aan de linker kant is de wachtkamer waar u plaats kunt nemen. De behandelkamer is de eerstvolgende kamer na de wachtkamer. Op deze locatie maken wij gebruik van echografie.

Locaties in de buurt
BaarloBlerickKesselSwalmenVenlo NoordVenlo OostVenlo Zuid EmmastraatVenlo Zuid Tegelseweg

Meer over ons
Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.