Podotherapie Terneuzen

Podotherapie Terneuzen

Sportpodotherapie Terneuzen

Podotherapie Terneuzen

Podotherapie Terneuzen (Buurtschap Katspolder)
Van Kinsberglaan 2A
4535 BJ, Terneuzen

Routebeschrijving
Rij vanuit winkelcentrum Zuidpolder in oostelijke richting over de Alvarezlaan. Neem na 330 meter de tweede afslag op de rotonde richting Katspolderlaan. Sla na 180 meter rechtsaf richting Van Kinsbergenlaan, na 70 meter ligt de praktijk aan uw linkerzijde.

Omschrijving van het pand
Podotherapie Terneuzen is gelegen in het pand van Fysiotherapie Fysio-Fit Stams. Het gebouw ligt naast Huisartsenpraktijk Maenhout.

Andere inpandige disciplines
Fysiotherapie, met o.a. specialisaties in Shockwave.

Samenwerking met andere disciplines op de locatie
Fysiotherapie.

Gezamenlijk spreekuur
N.v.t.

Parkeren
Parkeren kan voor de praktijk op de parkeerplaatsen.

Overige opmerkingen
N.v.t.

Locaties in de buurt
BreskensHulstKloosterzande,

Meer over ons
Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.