Podotherapie Uden

Podotherapie Uden

Podotherapie Uden

Podotherapie Uden (Medipark Uden)
Hyacintstraat 3a
5402 ZG, Uden

Routebeschrijving
Vanaf de rotonde op de Violierstraat/Leeuweriksweg naast het Bevrijdingspark, vertrek in noord-oostelijke richting en sla rechtsaf naar de Meerloseweg. Deze weg loopt over in de Hyacintstraat. Onze praktijk bevind zich in het Medipark Uden.

Omschrijving van het pand
Podotherapie Hermanns Uden is gevestigd in Medipark Uden.

Andere inpandige disciplines
Huisartsen en praktijkondersteuners.

Gezamenlijk spreekuur
N.v.t.

Parkeren
Er is ruim voldoende parkeergelegenheid beschikbaar (gratis) recht voor de deur op het terrein van Medipark Uden.

Overige opmerkingen
N.v.t.

Locaties in de buurt
CuijkGemertDen BoschOssSchijndel.

Meer over ons
Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.