Podotherapie Utrecht Rijnsweerd

Podotherapie Utrecht Rijnsweerd

Podotherapie Hermanns Utrecht Rijnsweerd
Inpandig bij Huisartsenpraktijk Daltonlaan
Daltonlaan 400
3584 BK Utrecht

Routebeschrijving
Rijd vanaf stadion Galgenwaard naar het oosten op de Herculeslaan, richting het Herculesplein. Sla linksaf naar de Weg tot de Wetenschap en ga het stoplicht rechtdoor. Sla vervolgens de eerste straat linksaf naar de Wim Sonneveldlaan. Sla vervolgens rechtsaf naar de Pisuisselaan. Sla rechtsaf naar de Archimedeslaan. Ga vervolgens het eerste stoplicht rechtdoor en daarna het stoplicht linksaf naar de Daltonlaan, je bestemming bevind zich aan het eind van de weg aan de rechterkant op nummer 400.

Parkeren
Er is een parkeerplaats bij het gebouw aanwezig.

Locaties in de buurt
Zeist

Omschrijving van het pand
Podotherapie Hermanns Utrecht Rijnsweerd is gevestigd in het pand van Huisartsenpraktijk Daltonlaan. Neem de trap/lift naar de 4de etage, meld u hier bij de receptie.

Andere inpandige disciplines
Huisarts

Overige opmerkingen
Deze locatie is rolstoel toegankelijk

Meer over ons
Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetes, sport, reuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.