Podotherapie Valkenburg

Podotherapie Valkenburg

Sportpodotherapie Valkenburg

Podotherapie Fysio Zuyd Valkenburg

Podotherapie Valkenburg
Wilhelminalaan 65
6301 GH Valkenburg

Routebeschrijving
De praktijk ligt tegenover het stadspark (Den Halderpark) naast het hotel “Parkzicht”.

Omschrijving van het pand
Podotherapie Valkenburg is gelegen in de praktijk van Fysio Zuyd Valkenburg. Op de voorgevel staat “Fysio Valkenburg”.
Dit ligt naast het hotel “Parkzicht”.

Andere inpandige disciplines
Manueel therapie, fysiotherapie (waaronder sportfysiotherapie en kinderfysiotherapie). Specialisaties van deze disciplines zijn o.a. McKenzie, Shockwave en Echografie.

Samenwerking met andere disciplines op de locatie
Er wordt samengewerkt met de fysiotherapeut, sportfysiotherapeut, manuele therapeut en kinderfysiotherapeut.

Gezamenlijk spreekuur
Bij twijfel of vragen wordt de fysiotherapeut is een multidisciplinair overleg mogelijk.

Parkeren
Achter het pand kunt u gratis parkeren. Mindervaliden mogen op de stoep parkeren, vraag hiervoor een parkeerkaart bij de receptie op locatie.

Overige opmerkingen
N.v.t.

Locaties in de buurt
ElslooGulpenHeerlenHoensbroekMaastricht OostMaastricht WestMargratenMeerssenVoerendaal

Meer over ons
Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.