Podotherapie Venlo Noord

Podotherapie Venlo Noord

Sportpodotherapie Venlo-Noord

Podotherapie Venlo Noord

Podotherapie Venlo Noord
Veldenseweg 41
5914 SL, Venlo

Routebeschrijving
Wanneer u vanaf de snelweg A67 komt, neem afslag Velden en volg de Nijmeegseweg naar Venlo. Vervolgens neemt u de 2e afslag naar rechts. U komt dan op de Karbindersstraat. Neem vervolgens de eerste afslag linksaf en volg de Veldenseweg. Het pand bevindt zich aan de linkerkant.

Parkeren
Parkeren kan voor de praktijk.

Omschrijving van het pand
Podotherapie Venlo Noord is gelegen in Fysio Centrum Venlo.

Locaties in de buurt
Venlo Oost, Venlo Zuid-Emmastraat, Venlo Zuid-Tegelseweg, Blerick, Blerick Alberick

Locaties in de buurt
BergenBlerickGrubbenvorstTegelenVeldenVenlo OostVenlo Zuid EmmastraatVenlo Zuid Tegelseweg

Meer over ons
Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.