Podotherapie Venlo Noord

Podotherapie Venlo Noord

Sportpodotherapie Venlo-Noord

Podotherapie Venlo Noord

Podotherapie Venlo Noord (Buurtschap Genooi)
Agnes Huijnstraat 3
2914 PE, Venlo

Routebeschrijving
Vanuit de rotonde bij de Plus (Benders) neemt u de Veldenseweg. Na 1 kilometer ga linksaf de Karbinderstraat op. Na 350 meter sla linksaf richting Agnes Huijnstraat. Na 110 meter bevindt zich de praktijk aan de linkerzijde.

Omschrijving van het pand
Podotherapie Venlo Noord is gelegen in De Witte Kerk, naast basisschool Kleur-Rijk.

Andere inpandige disciplines
N.v.t.

Samenwerking met andere disciplines op de locatie
N.v.t.

Gezamenlijk spreekuur
N.v.t.

Parkeren
Parkeren kan voor de praktijk of op de parkeerplaatsen of op het plein.

Overige opmerkingen
Vanuit de hoofdingang (aan de Agnes Huijnstraat) neemt u de lift naar beneden (-1) om bij Podotherapie Hermanns te komen. Vervolgens loopt u rechtdoor en neemt u de eerste gang naar links. Direct aan uw linkerzijde vindt u zitplaatsen (wachtruimte) waar u plaats mag nemen.
Vanuit de ingang via het schoolplein (aan de Wolweverstraat) kunt u ook naar binnen komen. Wanneer u binnen bent, slaat u direct rechts af, en dan de eerste gang naar rechts. Vervolgens ziet u de wachtruimte waar u plaats mag nemen.

Locaties in de buurt
BergenBlerickGrubbenvorstTegelenVeldenVenlo OostVenlo Zuid EmmastraatVenlo Zuid Tegelseweg

Meer over ons
Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 077 397 1318. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.