Podotherapie Venlo Zuid - Tegelseweg

Podotherapie Venlo Zuid - Tegelseweg

Sportpodotherapie Venlo Zuid

Podotherapie Venlo Zuid – Tegelseweg

Podotherapie Venlo Zuid – Tegelseweg
Tegelseweg 29A
5912 BA, Venlo

Routebeschrijving
Vanaf Ziekenhuis Vie Curie rijdt u in noordelijke richting de Tegelseweg op. Na 1,8 kilometer bevindt het gebouw zich aan de rechterzijde.

Vanuit winkelcentrum Venlo rijdt u onder het viaduct richting Blerick (Eindhovenseweg). Sla direct linksaf de Professor Gelissensingel in en sla daarna direct links de Molenstraat in. Neem de eerste afslag op de rotonde. Na 150 meter bevindt de praktijk zich aan de linkerzijde.

Omschrijving van het pand
Podotherapie Hermanns Venlo Zuid bevindt zich op de Tegelseweg schuin tegenover het Gezonde Huis, recht tegenover de bushalte.
De praktijk is herkenbaar aan de witte gevel met grote ramen met het logo van Podotherapie Hermanns.

Andere inpandige disciplines
N.v.t.

Samenwerking met andere disciplines op de locatie
N.v.t.

Gezamenlijk spreekuur
N.v.t.

Parkeren
In deze straat kunt u niet gratis parkeren.

Overige opmerkingen
Op deze locatie maken wij gebruik van echografie. Op deze locatie kunnen wij schimmelnagels laseren.

Locaties in de buurt
BlerickKesselMaasbreeMeijelPanningenSevenumTegelenVenlo NoordVenlo OostVenlo Zuid Emmastraat.

Meer over ons
Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.