Podotherapie Vlissingen

Podotherapie Vlissingen

Sportpodotherapie Vlissingen

Podotherapie Vlissingen

Podotherapie Vlissingen 
Boulevard Bankert 156
4382 AC Vlissingen
Inpandig bij: Fysiotherapie Van Loo & Veerhoek

Routebeschrijving
Rijd vanaf het stadhuis van Vlissingen op de Paul Krugerstraat richting BENU Apotheek. Sla aan het einde van de straat rechtsaf op de T-splitsing richting de Badhuisstraat. Blijf deze weg 1,1 kilometer vervolgens na het strandpark Zeeland linksaf te slaan richting de President Rooseveltlaan, volg deze weg (Kenau Hasselaarstraat)  voor 800 meter. Sla rechtsaf richting de Trompweg en sla vervolgens linksaf richting de Boulevard Bankert uw bestemming bevind zich direct aan de linkerkant.

Parkeren
U kunt aan de linkerkant van de weg parkeren.

Locaties in de buurt
Middelburg, Breskens

Omschrijving van het pand
Podotherapie Hermanns is gevestigd in het pand van Fysiotherapie Van Loo & Veerhoek. Neem bij binnenkomst plaats in de wachtkamer, de podotherapeut komt u hier halen.

Andere inpandige disciplines
Fysiotherapie

Meer over ons
Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.