Podotherapie Voerendaal

Podotherapie Voerendaal

Sportpodotherapie Voerendaal

Podotherapie Voerendaal

Podotherapie Voerendaal
Bernardusplein 5A
6367 KC, Voerendaal

Routebeschrijving
Vanuit de Sint-Bernarduskerk in Ubachsberg rijdt u in zuidoostelijke richting op de Kerkstraat. Sla de eerste weg rechts en daarna weer de eerste weg rechtsaf. Na 50 meter bent u aangekomen op het Bernardusplein.

Omschrijving van het pand
Podotherapie Voerendaal is gelegen in het Medisch Centrum Ubachsberg (vroegere Rabobank-gebouw). De ingang voor fysiotherapie en podotherapie is aan de linker zijde. Het betreft de deur met de groene belettering.

Andere inpandige disciplines
Huisartsen, praktijkondersteuner, fysiotherapie, bekkenfysiotherapie, ergotherapie, psychologie, apotheek, logopedie, verloskundigen.

Samenwerking met andere disciplines op de locatie
Fysiotherapie.

Gezamenlijk spreekuur
Bij twijfel of vragen wordt de fysiotherapeut is een multidisciplinair overleg mogelijk.

Parkeren
Parkeren kan op het Bernardusplein.

Overige opmerkingen
De behandelkamer is op de eerste verdieping van het pand. Hiervoor kan men de lift gebruiken tot de eerste verdieping. Bij gebruik van de lift moet men de knop van de betreffende verdieping ingedrukt houden. De lift zal dan omhoog/omlaag gaan.

Locaties in de buurt
BrunssumElslooGulpenHeerlenHoensbroekKerkrade CentrumKerkrade WestLandgraafMaastricht OostMaastricht WestMargratenMeerssenValkenburg

Meer over ons
Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.