Podotherapie Weert

Podotherapie Weert

Sportpodotherapie Weert

Podotherapie Weert

Podotherapie Weert (buurt Fatima)
Houtstraat 12
6001 SJ, Weert

Routebeschrijving
Rij vanuit het NS station in westelijke richting over de Parallelweg. Sla na 900 meter rechtsaf richting Straevenweg. Sla de tweede weg linksaf richting Drukkerijstraat en daarna de eerste weg linksaf richting Houtstraat. De praktijk ligt aan de linkerzijde.

Omschrijving van het pand
Podotherapie Weert is gelegen in de sportschool Life Style Vitae op het industrieterrein in Weert.

Andere inpandige disciplines
Fysiotherapie, manueel therapie, bekkentherapie, chronische ziekte, sportschool.

Samenwerking met andere disciplines op de locatie
Fysiotherapie.

Gezamenlijk spreekuur
N.v.t.

Parkeren
Parkeren kan voor de praktijk op de parkeerplaatsen.

Overige opmerkingen
Wij zitten op de afdeling LSHP (LifeStyle, Health and Prevention).

Locaties in de buurt
BudelNederweertSomerenStramproy

Meer over ons
Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.