Podotherapie Weert-Zuid

Podotherapie Weert-Zuid

Podotherapie Weert-Zuid

Podotherapie Weert-Zuid (buurt Keent)
Kerkstraat 94
6006 KR, Weert

Routebeschrijving

Rijdend over de Ringbaan-Zuid ziet u aan de linkerkant De Graef Wonen, naast het tankstation. Rij hier voorbij en ga op de rotonde rechtsaf richting de Kerkstraat. Het pand bevindt zich na ~250m aan de linkerkant.

Komt u vanuit de richting van het station, ga dan de tunnel in en neem de derde afslag links naar de Kerkstraat. Vervolgens gaat u rechtdoor op de 2 kruisingen die volgen, en rijdt u twee zijstraten aan uw rechterkant voorbij. U ziet de praktijk dan aan de rechterkant van de straat.

Omschrijving van het pand
Podotherapie Hermanns Weert-Zuid is gevestigd bij Huisartsenpunt Weert.

Andere inpandige disciplines
Huisartsen en praktijkondersteuners.

Samenwerking met andere disciplines op de locatie
N.v.t.

Gezamenlijk spreekuur
N.v.t.

Parkeren
Parkeren kan in de straat van de praktijk.

Overige opmerkingen
N.v.t.

Locaties in de buurt
BudelNederweert, WeertStramproy

Meer over ons
Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.