Podotherapie Yerseke

Podotherapie Yerseke

Sportpodotherapie Yerseke

Podotherapie Yerseke

Podotherapie Yerseke
Oesterstraat 9
4401 EL, Yerseke

Routebeschrijving
Komt u vanaf de havendijk. Rij dan via de rotonde de Kaaistraat in, langs café/ restaurant de Kruik. Sla rechtsaf en hierna meteen links. Het pand van Podotherapie Yerseke bevindt zich aan uw rechterzijde.

Komt u vanaf de Albert Heijn. Rij dan de oude Torenstraat af tot in de Irenestraat neem hier de eerste straat rechts en u ziet links op de hoek het pand liggen.

Omschrijving van het pand
Podotherapie Yerseke is gelegen in het pand van Fysiotherapie SaFyR. De behandelkamer bevind zich op de begaande grond direct links bij binnenkomst.

Andere inpandige disciplines
Fysiotherapie SaFyR.

Samenwerking met andere disciplines op de locatie
Fysiotherapie SaFyR.

Gezamenlijk spreekuur
N.v.t.

Parkeren
Kan in de straat tegen over de praktijk, hier zijn meerdere parkeervakken. Indien dit vol staat kan er geparkeerd worden in de omliggende straten.

Overige opmerkingen
Bij binnenkomst kunt u meteen plaatsnemen in de wachtkamer. U hoeft zich niet te melden.

Locaties in de buurt
Bergen op ZoomGoesMiddelburgTerneuzenVlissingenZierikzee

Meer over ons
Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.