Podotherapie Zaltbommel

Podotherapie Zaltbommel

Sportpodotherapie Yerseke

Podotherapie Zaltbommel

Podotherapie Zaltbommel
Wielkamp 10
5301 DB  Zaltbommel

Routebeschrijving
Wanneer u vanuit het centrum in Zaltbommel over de Steenweg naar het Zuiden rijdt, blijf deze weg volgen totdat u aan de rechterkant Autobedrijf van Tilburg ziet liggen. Vervolgens neemt u op de eerstvolgende rotonde de eerste afslag (rechtsaf). U komt nu in de straat Nieuwe Tijningen. Sla de eerste weg linksaf (Wielkamp). Blijf deze straat volgen, de weg maakt een bocht naar links. Na deze bocht neemt u de eerste straat rechts (Wielkamp), aan het einde van deze straat ziet u onze praktijk liggen aan de rechterkant. Wij zijn gevestigd in Gezondheidscentrum Wielkamp.

Omschrijving van het pandPodotherapie Hermanns Zaltbommel is gevestigd in Gezondheidscentrum Wielkamp. Deze locatie is goed bereikbaar per openbaar vervoer (bushalte Thorbeckestraat).

Andere inpandige disciplines
Logopedie.

Gezamenlijk spreekuur
N.v.t.

Parkeren
Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid op het terrein van Gezondheidscentrum Wielkamp.

Overige opmerkingen
N.v.t.

Locaties in de buurt
GeldermalsenOss en Den Bosch.

Meer over ons
Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.