Podotherapie Zierikzee ADRZ

Podotherapie Zierikzee ADRZ

Podotherapie Zierikzee ADRZ

Podotherapie Zierikzee ADRZ
Koning Gustaafweg 2
4301 NP Zierikzee

Routebeschrijving
De praktijk voor podotherapie is gevestigd in het ADRZ Ziekenhuis, gelegen aan de Koning Gustaafweg 2 in Zierikzee. Deze locatie is zowel per auto als per openbaar vervoer goed bereikbaar. Volg de borden richting het ziekenhuis.

Omschrijving van het pand
De praktijk voor podotherapie is gehuisvest binnen het ADRZ Ziekenhuis in Zierikzee. Deze locatie is uitstekend per openbaar vervoer (bushalte voor de deur).

Andere inpandige disciplines
Huisartsen en praktijkondersteuners, fysiotherapie en vele andere disciplines. Bekijk de website van het Zweeds Rode Kruis Ziekenhuis voor meer informatie.

Gezamenlijk spreekuur
N.v.t.

Parkeren
Er zijn gratis parkeerplaatsen beschikbaar bij het ziekenhuis, waar de praktijk voor podotherapie gevestigd is.

Overige opmerkingen
N.v.t.

Locaties in de buurt
ZierikzeeBurgh-Haamstede.

Meer over ons
Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.